Helyezze magát a szempilla meghosszabbítás szakember kezébe, aki pontosan tudja, hogyan kell varázsolni egy gyönyörű megjelenést, miközben megőrizni a szempilla egészségét.

szempilla hosszabbíttás
SZEMPILLA STYLISZT VÉGH ANDREA

A szempillahosszabbítás már 6 éve a munkám és a szenvedélyem eggyirányt. Pályafutásom során fő munkahelyem London volt 5 évig, utána Pozsony október 2019 től, és áprílis 2020 tól már Dunaszerdahelyen és Somorián találhattok meg.

Milyen volt az én utam? Még 6 évvel ezelőtt, nem gondoltam volna, hogy a szépség iparban , illetve szempilla hosszabbítással fogok foglalkozni . Már 8 éve rakatok szempillákat magamnak , és a kíváncsiságom csábított el az első szempillahosszabbító tanfolyamra, amely az szempilla styliszt utamat elkezdte.
Őszintén szólva, nagyon sok igényes és nehéz tapasztalaton is mentem át , de a továbbképzéssel és a gyakorlat növekedésével valóban beleszerettem a szempilla meghosszabbítás világába. Az az érzés, hogy mosolyt látok eggy elégedett kliens arcán, megér mindent, és ez tölt be engem a munka örömével.

A munkám szintén a legnagyobb szenvedélyem és hobbim, és ez tükröződik az elért eredményeimen, amelyekre büszke vagyok. Tudom, hogy mennyi kemény munka van mögötte.
Természetesen számomra a folyamatos képzés a szakmai továbbképzéseken és konferenciákon, amelyen több tucaton is részt vettem és részt veszek , nagyon fontos hogy hogy így mindig elhozzam a klienseimnek a legújabb trendeket a szempilla hosszabbíttásban.

Legfőbb erőfeszítésem az, hogy megmutassam nektek, kedves hölgyeim, hogy a szempilla hosszabbítás/sűríttés bisztonságos és egészséges a szempilláknak, amíg professzionálisan van aplikálva.

3 szempilla versenyem vettem részt amelyeken 1-ső, 2 -sodik és 3-dik elhelyezést értem el , és ezek a sikerek új és új energiával hajtanak előre.