Üzleti feltételek

Üzleti feltételek

Andrea Véghová – London Beauty

Mint a www.londonbeauty.sk üzlet üzemeltetője

Az áruk megrendelése előtt kérjük, olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket.  Megrendeléssel megerősíti hozzájárulását   üzleti feltételeinkkel. Termékeink az alábbiak szerint rendelhetők meg.

ID:52672131

DIČ:  10836999581

Székhely: Štúrova 26, 92901, Dunaszerdahely, Szlovákia

Elérhetőségek: anveg132@gmail.com, +421903888436

A Dunaszerdahely Kerületi Iroda Kereskedelmi Nyilvántartásában nyilvántartásba vett természetes személy 2014.10.8. Óta

Cégjegyzékszám: 210-38725

Olvassa el a teljes cikket itt:: https://www.podnikajte.sk/zakonne-povinnosti-podnikatela/povinne-info-web-podnikatela © Podnikajte.sk

1. Alapvető információk

Ezek a feltételek a távollevők közötti szerződésekre vonatkoznak az e-üzletben: www.londonbeauty.sk

Ezeket a feltételeket az Eladó és az vevő közötti szerződéses kapcsolat rögzíti  törvény szerint 102/2014 Coll. a fogyasztók védelméről az áruk értékesítése vagy a távollevők közötti szerződés keretében nyújtott szolgáltatások tekintetében.

Ezeket a feltételeket és a vételi szerződést szlovák nyelven kötik meg.

 

Az eladó: Andrea Véghová – London Beauty
A vevő a fogyasztó, azaz olyan természetes személy, aki a fogyasztói szerződés megkötésekor és teljesítésekor üzleti tevékenységének, foglalkoztatási vagy foglalkozási körének keretei között nem jár el. Az üzleti vállalkozás által végzett vásárlásokra a 513/1991 Sz.

Ezek a feltételek szabályozzák az eladó és a természetes személy kölcsönös jogait és kötelezettségeit, akik fogyasztói vállalkozáson kívül adásvételi szerződést kötnek, vagy  vr üzleti tevékenységek (a továbbiakban: az üzleti vállalkozások):„vevők“) a weboldalon, amely elérhető a www.londonbeaty.sk internetcímen (a továbbiakban:„interneten üzlet“).

2. A fogyasztóvédelmi felügyeleti hatóság:

 

 1. SOI Felügyelőség Pozsonyban, a pozsonyi régióban, Prievozská 32, P.O.BOX 5, 820 07 Pozsony 27
 2. Pozsonyi Regionális Közegészségügyi Iroda, székhelye Pozsonyban, Ružinovská 8 P.O.BOX 26 820 09 Pozsony 29
 3.  

3. A szerződés megrendelése és megkötése 

 

A teljes megrendelés elküldése a vevőnek javaslatnak minősül szerződés megkötésére a Polgári Törvénykönyv alapján, az eladó ajánlata alapján e-shopban. K A szerződést az eladó megrendelésének megerősítésével kell megkötni.

3. Az áruk árai 

 

Az e-üzletben az összes termék végleges, az adókat is beleértve. Az eladó nem HÉA-fizető. A termék ára nem tartalmazza a szállítási költségeket. A szállítási költségeket minden egyes megrendelésnél futár-kézbesítési tételként határozzuk meg.Az áruk árai abban az időszakban érvényesek, amelyben az eshopban vannak feltüntetve   Ez a rendelkezés nem zárja ki az adásvételi szerződés tárgyalását egyénileg elfogadott feltételek mellett.Az online áruház katalógusába helyezett áruk bemutatása informatív jellegű, és az eladó nem köteles ezen árukra adásvételi szerződést kötni.Az áru csomagolásával és szállításával kapcsolatos információkat közzéteszik az online áruházban. Az online áruházban felsorolt ​​áruk csomagolásával és szállításával kapcsolatos információk csak akkor érvényesek, ha az árukat Szlovák Köztársaság területén szállítják.Árengedmény esetén a kedvezményeket nem lehetséges kombinálni, ha csak nem egyezett meg a eladóval s és nem eggyesztek meg máskepp.

4.Fizetési és kézbesítési lehetőségek 

 

Az eladó a megrendelt áruk fizetését a következő módon fogadja el:

 • Fizetési módok:
 • Kártyás fizetés vagy bankszámlára történő átutalás  árú vásárlás esetén.
 • Az e-üzletben a megrendelés egy része a vevő kötelezettsége, hogy fizeti az eladót az árért a megrendelt árukért.

-A vevő a megrendelés összegét az SK29 1100 0000002939378275 számlaszámra utalja. A generált elektronikus rendelési számot jelöli változó szimbólumként. Ezzel a beszerzési módszerrel a vevő az árut a számlával együtt kapja meg, csak a fizetés feltétele és az Eladó számlájára esedékes összeg jóváírása után.

Az eladó a következő szállítási lehetőségeket kínálja:

 • 1.Személyi gyűjtemény a létesítmény címén (Salon London Beauty, Štúrova 26)
 • 2. Szállítási helyiség 
 • 3. Futárral történő kézbesítés (előleg fizetés a számlára vagy kártyával)
 •  

– A vételárral együtt a vevő köteles az eladónak a szerződéses összegben megfizetni az áruk csomagolásával és szállításával kapcsolatos költségeket. Ha az alábbiakban kifejezetten másként nem szerepel, a vételár magában foglalja az áruk szállításával járó költségeket is.

– A fizetési átjárón keresztül történő fizetés esetén a vevő a vonatkozó elektronikus fizetési szolgáltató utasításait követi.

-Az eladó nem igényel előleget vagy más hasonló fizetést a vevőtől. A vételár megfizetése az áruk elküldése előtt nem jelent előleget.

-Az eladások nyilvántartásba vételéről szóló törvény szerint az eladó köteles készpénz-igazolást kiállítani a vevőnek Ugyanakkor köteles az általa kapott bevételt online regisztrálni az adóigazgatónál,   műszaki hiba esetén, legkésőbb 48 órán belül.

 

5. Áruk szállítása 

-Az árut a vevőnek szállítják  a vevő által a megrendelésben megadott címre
-Voľba spôsobu dodania sa vykonáva v priebehu objednávania tovaru.
– Az áruk szállításának költségei  az áruk feladásának és átvételének módjától függően fel vannak sorolva vevő megrendelése   az eladó megrendelésének megerősítése. Ha a szállítási módról a vevő külön kérése alapján állapodnak meg, akkor a vevő viseli a kockázatot és az ehhez a szállítási módhoz kapcsolódó bármely további költséget.
-Ha az adásvételi szerződés szerint az eladó köteles az árut a vevő által a megrendelésben megadott helyre szállítani, akkor a vásárló köteles az árut átvételkor átvenni. Abban az esetben, ha a vevő részéről okból szükség van az áruk többszöri, vagy a megrendelésben szereplőktől eltérő módon történő kiszállítására, a vevő köteles megtéríteni az áruk ismételt kiszállításával járó költségeket. egy másik kézbesítési módszerhez kapcsolódó költségek.
-Ha az eladó az adásvételi szerződés alapján köteles az árut a vevő által a megrendelésben megadott helyre szállítani, akkor a vásárló köteles az árut átvételkor átvenni. Abban az esetben, ha a vevő részéről okból szükség van az áruk többszöri, vagy a megrendelésben szereplőktől eltérő módon történő kiszállítására, a vevő köteles megtéríteni az áruk ismételt kiszállításával járó költségeket. egy másik kézbesítési módszerhez kapcsolódó költségek.

-Az eladó adózási okmányt – számlát állít ki a vevőnek. Az adódokumentumot a vevő e-mail címére küldik, vagy csatolják a kiszállított árukhoz.
-A vevő az áruk tulajdonjogát az áruk teljes vételárának, a szállítási költségekkel együtt történő megfizetésével szerezi, de először az áruk átvételével. Az áruk véletlen elvesztéséért, megrongálódásáért vagy megsemmisítéséért a felelõsség az áru átvételekor vagy abban az idõpontban terheli a vevõt, amikor a vásárló köteles volt az árut átvenni., de ellentétes  ezt a vételi szerződés nem tette így.

– Az eladó kiszállítja az árut a vevőnek   a vevő által meghatározott időn belül, ha a működési lehetőségek ezt lehetővé teszik. Az árut legkorábban 2 nappal azután lehet kézbesíteni, hogy a megrendelést az eladó megerősítette. Az árut legkésőbb a vevő és az eladó által egyeztetett napon kézbesítjük.

6.Ügyfélszámla 

 
-A vevő regisztrációja alapján az online áruházban hozzáférhet vevői számlájához. Vevői számlájáról a vevő árut rendelhet. A vevő árut rendelhet regisztráció nélkül.
-A vevő számlájára történő regisztráció és az áruk megrendelésekor a vevő köteles minden adatot helyesen és valódisággal megadni. A vásárló köteles a felhasználói fiókban megadott adatokat frissíteni bármilyen változás esetén. Az eladó a vásárló által a vevő számláján és az áruk megrendelésekor megadott adatokat helyesnek ítéli meg.
-Hozzáférés a  az ügyfélszámla felhasználónévvel és jelszóval van biztosítva. A vevő köteles bizalmasan kezelni az ügyfélszámlájához való hozzáféréshez szükséges információkat. Az eladó nem vállal felelősséget az ügyfélszámla harmadik személyek általi visszaélésért.
-A vevő tudomásul veszi, hogy a felhasználói fiók előfordulhat, hogy éjjel-nappal nem áll rendelkezésre, különös tekintettel az eladó hardverének és szoftverének szükséges karbantartására, vagy. harmadik féltől származó hardverek és szoftverek karbantartása.

– a vevő nem jogosult harmadik fél számára engedélyezni az ügyfélszámla használatát

-Az eladó törölheti a felhasználói fiókot, különösen akkor, ha a vevő hosszú ideig nem használja felhasználói fiókját, vagy ha a vevő megsérti a vételi szerződésből és ezen feltételekből fakadó kötelezettségeit.

 
 

7. Visszatérési politika

 

Az eladó felel az áruk hibáiról, amikor azokat a vevő átveszi. Az alacsonyabb áron eladott termékek esetében nem felel a hibáért, amelyben az alacsonyabb árat állapodtak meg. Ha a tárgyak nem romlandóak vagy nem használhatók, az eladó felel a hibákért, amelyek az áru átvétele után a garanciaidő alatt érvényesülnek (garancia).
A termékek átvételekor a vevő köteles azokat megfelelő módon ellenőrizni. Az áruk sérülése a kézhezvétel után, a szállítás során bekövetkezett kár, ha nem adjuk meg személyesen, vagy az áruknak a tárolási utasítások be nem tartása következtében bekövetkező károsodása nem képezhetik panasz tárgyát. A panasz tárgya nem lehet az áruk mennyiségének téves meghatározása annak kézhezvétele után. 

Ha nem tartsa be a eladó   a megfelelő minőség, termékméret, termékár be nem tartása esetén a vevőnek joga van kérni  díjmentes  hiba el távolítást. Ha a hibát nem lehet orvosolni, akkor joga van a terméket cserélni, vagy ésszerű ár engedményre z  a vételárból.

Az új árukra vonatkozó garanciaidő 24 hónap, amely attól számít, hogy az árut a vevő megkapta. A használt áruk garanciális ideje 12 hónap. Ha szerepel az eladott tételen, annak csomagolása vagy használati utasításan  megjelölt használati időtartamra, a jótállási időszak ezen időszak lejárta előtt nem ér véget. Panaszok olyan dolgokról, amelyek gyorsan elrontódnak, a vásárlónak legkésőbb v-nél be kell nyújtania  az áruk átvételének napján, vagy közvetlenül az átvételükkor. A romlandó áruk átvételekor a vevő köteles ellenőrizni, hogy az áruk megfelelnek-e azoknak a feltételeknek, amelyeknek meg kell felelniük.

A jótállási kártyát a vevő kérésére állítják ki. Panasz benyújtásához elegendő egy dokumentum   a vásárlásról.

Ha az áruknak van egy eltávolítható hibája, a vevőnek joga van ingyen, időben történő és megfelelő eltávolításra. Az eladó köteles a hibát indokolatlan késedelem nélkül megszüntetni. . A vevő kedvezményes,  ha a hibát nem távolították el a vételárból. A hiba kiküszöbölését vagy a vételár vételárából származó engedményt  nem kell alkalmazni, ha az áruk hibáját a vevő okozta, pl. nem megfelelő kezelés a  hasonló idöben árú átvétel után.
A vevőnek azonban nem szabad tovább használni azt a dolgot, amelyen hibát talált. Otvorenie v Prekladači Google Sp A vásárlás után bekövetkező hibák esetén azokat a hiba felfedezésétől számítva, legkésőbb a garanciaidő lejártáig, indokolatlan késedelem nélkül meg kell jegyezni. A jótállási idő lejárta után a panasz benyújtásának joga megszűnik.

Az anyag vagy felhasználás kopásjellemzői nem tekinthetők hibanak. Ez nem minősül hibának, ha az eladott termék jellegéből következik, hogy élettartama rövidebb, mint a jótállási idő, és ha egy ilyen termék rendes használata esetén a jótállási idő lejárta előtt teljesen elhasználódott.

A hiba kiküszöbölése helyett a vevő az árucikk cseréjét kérheti, vagy ha a hiányosság csak a termék egy részét érinti, az alkatrész cseréjét kérheti, ha az eladónak nem jelent aránytalan költségeket az áru ára vagy a hiba súlyossága. A hiba kiküszöbölése helyett az eladó mindig kicserélheti a hibás terméket tökéletesre, ha ez nem okoz komoly nehézségeket a vevő számára. Olyan hiba esetén, amelyet nem lehet megjavítani, és amely megakadályozza, hogy a tárgy hibásan megfelelő módon felhasználható legyen, a vevőnek joga van a dolgot cserélni, vagy joga van a szerződéstől elállni. Ugyanezek a jogok a vevőnek javítható hibák esetén is, de ha a vevő a hibát a javítás utáni megismétlődés vagy nagyobb számú hiba esetén nem tudja megfelelően használni. Egyéb helyrehozhatatlan hibák esetén a vevő ésszerű árengedményre jogosult a cikk árán.

A hibával kapcsolatos felelősségi jog az eladó  oldalára vonatkozik. Ha azonban a jótállási szolgálatot a jótállási kártyán szerepeltetik, amely közelebb van az eladó vagy a vásárló helyéhez, a vevő a jótállási szolgáltatásban gyakorolja a javítás jogát. A jótállási szolgálat köteles a javítást legkésőbb 30 napon belül elvégezni.

A cikk cseréje esetén a jótállási idő az új cikk kézhezvételétől kezdődik újra. Ugyanez vonatkozik arra a részre, amelyre a jótállás vonatkozik, kicserélésre. Ha megtörténikk a kedvezmény alkalmazása z a vételárból   erről dokumentumot készít.
A panaszkezelés a panasztételi eljárás befejezését a javított termék átadásával, a termék cseréjével, a termék vételárának visszatérítésével, a termék árának ésszerű engedmény fizetésével, a teljesítmény átvételére vonatkozó írásbeli kérelemmel vagy indokolt elutasítással jár.

Panasz benyújtásakor az eladó köteles legkésőbb a panasz dátumától számított 3 munkanapon belül, vagy összetett esetekben, legkésőbb a panasztól számított 3 munkanapon belül meghatározni a panasz kezelésének módját, különösen, ha a termék vagy szolgáltatás összetett műszaki értékelésére van szükség, legkésőbb a panasz benyújtásától számított 30 napon belül. Po určení spôsobu vybavenia reklamácie sa reklamácia vybaví ihneď, v odôvodnených prípadoch možno reklamáciu vybaviť aj neskôr; vybavenie reklamácie však nesmie trvať dlhšie ako 30 dní odo dňa uplatnenia reklamácie. A panaszkezelési határidő lejártát követően a vevőnek joga van visszavonni a szerződést, vagy joga van a terméket új termékre cserélni.

Ha a vevő a vásárlástól számított első 12 hónapban panaszt nyújtott be a termékkel kapcsolatban, akkor az eladó csak a szakmai megítélés alapján kezelheti a panaszt elutasítás útján; a szakmai értékelés eredményétől függetlenül, a vevőt nem kell a szakmai értékelés költségeinek vagy a szakmai értékeléshez kapcsolódó egyéb költségeknek a megfizetésére kötelezni. Az eladó köteles legkésőbb a panasz kezelésének napjától számított 14 napon belül benyújtani a vevőnek a panasz elutasítását indokoló szakértői értékelés egy példányát. Ha a vásárló a vásárlástól számított 12 hónapon belül panaszt nyújtott be a termékkel kapcsolatban, és az eladó elutasította, az eladónak a panasz kezeléséről szóló dokumentumban meg kell jelölnie, akinek a vevő elküldheti a terméket szakmai értékelés céljából. Ha a terméket szakértői értékelésre küldik egy kijelölt személynek, a szakértői értékelés költségeit, valamint az egyéb kapcsolódó, célszerűen felmerült költségeket az eladó viseli, függetlenül a szakértői értékelés eredményétől. Ha a vevő szakmai értékeléssel bizonyítja az eladó felelősségét a hibáért, panaszt nyújthat be újra; a szavatossági idő a szakszerű értékelés során nem jár. Az eladó köteles a panasz újbóli benyújtásától számított 14 napon belül a vevőnek megtéríteni a szakmai értékelés során felmerült összes költséget, valamint az ehhez kapcsolódó, célzottan felmerült költségeket. Az újra benyújtott igényt nem lehet elutasítani.

Az eladó köteles megerősíteni a vevőt panasz benyújtásakor. Ha a panaszt e-mailben nyújtják be, az eladó köteles a panasz visszaigazolását haladéktalanul átadni a vevőnek; ha a visszaigazolást nem lehet azonnal kézbesíteni, azt indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb a panasz igazolásával együtt kell kézbesíteni; A követelés visszaigazolását nem kell átadni, ha a vevőnek lehetősége van a követelést más módon bizonyítani.

Garancia:

A jótállási idő az adódokumentumon feltüntetett napon kezdődik. A jótállási időt minden termékre vonatkozóan az áruk részleteiben megadják. Vitás esetben a jótállási idő 5 (szóval öt) nappal meghosszabbítható a szállítási idő kompenzálásaként.

8. Áruk visszaküldése, a szerződéstől való elállás

 

A vevő az áru kézhezvételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül jogosult elállni a szerződéstől. Csak a fogyasztó gyakorolhatja ezt a jogot.

Az áruk akkor tekinthetők a vevő által átvettnek, amikor a vevő vagy az általa kijelölt harmadik fél, a fuvarozó kivételével, átveszi a megrendelt áruk minden részét, vagy ha:

a) a vevő által egy megrendelésben megrendelt áruk külön kerülnek kiszállításra, az utoljára szállított áruk átvételekor,

b) dodáva tovar pozostávajúci z viacerých dielov alebo kusov, okamihom prevzatia posledného dielu alebo posledného kusu,

c) egy meghatározott ideig, az első leszállított áru átvételekor, az árut többször szállítja.

A vevő visszavonhat a szerződéstől való elállási időszak kezdete előtt is elállhat a szerződéstől, amelynek tárgya áruk szállítása. 

A vevő írásban vagy más tartós adathordozón (pl. E-mail) gyakorolhatja a szerződéstől való elállási jogát, vagy kitöltheti az űrlapot, majd e-mailben elküldheti azt, feltüntetve a megrendelés számát, a vásárlás dátumát és a visszatérítés számlaszámát..

A vevő nem mondhat le a szerződéstől, amelynek tárgya:

 • – a fogyasztó különleges igényei szerint előállított áruk, egyedi gyártású áruk vagy kifejezetten egy fogyasztónak szánt áruk eladása,
 • – gyorsan romló vagy romló áruk értékesítése,
 • – olyan áruk értékesítése, amelyeket védőcsomagolásban zárnak, amelyek egészségvédelem vagy higiéniai okokból nem alkalmasak visszatérésre, és amelyek védőcsomagolása a szállítás után megsérült.
 • – a szolgáltatásnyújtásról, ha az ő előzetes kifejezett hozzájárulásával teljesült a szerződésből való elállási határidő lejárta előtt, és az eladó a szerződés megkötése előtt tájékoztatta a vevőt arról, hogy ilyen esetben nincs joga a szerződéstől elállni, és k  a szolgáltatás teljes nyújtása érdekében,
 • – olyan termékértékesítés vagy szolgáltatásnyújtás, amelynek ára a pénzügyi piac ingadozásaitól függ, az eladó akaratától függetlenül, és amelyek előfordulhatnak a szerződéstől való elállási időszakban,
 • – az alkoholtartalmú italok szállításáról, amelynek árában megállapodtak v a szerződés megkötésekor, amely csak harminc nap elteltével teljesíthető, és amelynek ára az eladó akaratától független piaci ingadozásoktól függ,
 • – a hangfelvételek, videofelvételek, audiovizuális felvételek, könyvek vagy számítógépes szoftverek szállításáról, ha azokat eladják v  védőcsomagolást, és a vevő kicsomagolta ezt a csomagolást,
 • – áruk zárt csomagban történő szállításakor, amelyet nem szabad visszaküldeni  egészségvédelem vagy higiéniai okokból, és amelyek védőcsomagolása a szállítás után megsérült,
 • – újságok, folyóiratok vagy folyóiratok szállításáról  ivéve az előfizetési szerződés alapján történő értékesítést és a védőcsomagolásban nem feltüntetett  könyvek eladását,
 • -a kézzelfogható adathordozón kívüli elektronikus tartalom szolgáltatásáról, ha a szolgáltatása megkezdődött s  a vevő kifejezett hozzájárulásával és a vevő kijelentette, hogy megfelelő módon tájékoztatták vele, hogy e hozzájárulás kifejezésével elveszíti a jogot a szerződéstől való elállásra,
 •   a 7. § (3) bekezdésében meghatározott egyéb esetekben A törvényszám 6 102/2014 Coll. a fogyasztók védelméről az áruk értékesítésekor vagy a szolgáltatások nyújtásakor távolról kötött szerződés vagy az eladó telephelyén kívül kötött szerződés alapján  legrosszabb rendeletek.
 •  

-A szerződésből való elállási határidő betartása érdekében a vevőnek a szerződéstől való elállási határidőn belül el kell küldenie nyilatkozatát.
– A vásárlási szerződéstől való elálláshoz a vevő a   minta minta űrlapot használhatja az eladó által biztosított szerződésből való kilépéshez. A vásárlási szerződéstől való elállást a vevő az eladó e-mail címére vagy kézbesítési címére küldi meg, amelyet a   jelen feltételek tartalmaznak. Az eladó haladéktalanul megerősíti a vevőnek a panasz kézhezvételét.
-A szerződéstől elálló vevő köteles az árut a szerződéstől való elállástól számított 14 napon belül visszaküldeni az eladónak. A vevő viseli az áru visszaküldésével járó költségeket az eladónak, még akkor is, ha az árut természete miatt nem lehet postai úton visszaadni.

-A törvény e rendelkezése azonban nem értelmezhető áruk ingyenes kölcsönfelvételének lehetőségéül. A vevőnek  a teljesítés átvételétől számított 14 napon belül a szerződéstől való elállási jog gyakorlása esetén mindent meg kell adnia a szállítónak, amelyet a vételi szerződés alapján megszerez. Ha ez már nem lehetséges (pl. Az árukat időközben megsemmisítették vagy elfogyasztották), a fogyasztónak pénzbeli kompenzációt kell fizetnie azért, amelyet már nem lehet kiadni. Ha a visszaküldött áruk csak részlegesen sérültek, az eladó igényelhet kártérítési jogot a vevőtől  , és követelését a visszatérített vételárral szemben beszámíthatja. Ebben az esetben az eladó köteles bizonyítani a károkat. Ebben az esetben az eladó csak a csökkentett vételárat téríti vissza a vevőnek 
 • – Ha a vevő az eladó által kínált legolcsóbb kézbesítési módot választotta, az eladó az áru kiszállításának költségét téríti meg a vevőnek az áruk legolcsóbb felajánlott szállítási módjának megfelelő összegben.
 • -Ha a vevő eláll az adásvételi szerződéstől, az eladó nem köteles visszatéríteni a kapott összeget a vevőnek, mielőtt a vevő átadja az árut, vagy bizonyítja, hogy az árut elküldte az eladónak.
 • – Az árut a vásárlónak sértetlen, kopott és szennyezetlen módon kell visszajuttatnia az eladónak, és amennyiben lehetséges, az eredeti csomagolásban. Az eladó jogosult egyoldalúan kiegyenlíteni az árukkal okozott károk megtérítésének jogát a vevőnek a vételár visszatérítéséhez való jogával.
 • –  Az eladónak jogában áll elállni a vételi szerződéstől, mert a készlet eladása, az áruk nem állnak rendelkezésre, vagy ha az áruk gyártója, importőre vagy beszállítója megszakította az áruk gyártását vagy behozatalát. Az eladó a megrendelésben megadott e-mail címen keresztül haladéktalanul tájékoztatja a vevőt, és az adásvételi szerződésről való kilépésről szóló értesítéstől számított 14 napon belül visszaküldi az összes pénzeszközt, beleértve a tőle a szerződés alapján kapott szállítási költségeket, a vevő által meghatározott módon vagy módon.
 •  
 • A szerződéstől való elállási jog a 14 napos időszak utolsó napján a szerződéstől való elállással kapcsolatos értesítés küldésével gyakorolható.

 Az eladó a fizetést ugyanúgy visszatéríti, mint amelyet a vevő a fizetéshez használt. A vevő megállapodhat az eladóval a visszatérítés egy másik módjáról.
A szerződéstől való elálláskor az eladó nem köteles visszafizetni a kifizetéseket a vevőnek, mielőtt az árut kiszállítják neki, vagy amíg a vevő nem bizonyítja az áru visszatérítését az eladónak, kivéve, ha az eladó azt javasolja, hogy személyesen vagy az általa felhatalmazott személyen keresztül vegye át az árut.

A vevő köteles az árut visszajuttatni vagy átadni az eladónak vagy az eladó által az áruk átvételére felhatalmazott személynek, legkésőbb a szerződésről való elállás napjától számított 14 napon belül. Ezt a határidőt betartottnak kell tekinteni, ha az árut szállításra legkésőbb a határidő utolsó napján adták át.

A szerződéstől való elálláskor a vevő csak az áruk visszaküldésének az eladónak vagy az eladó által az áruk átvételére felhatalmazott személyének, valamint az áru visszaküldésének költségeit viseli, amelyeket jellegük miatt nem lehet postán visszaadni.
A vevő felelős az áruk értékének olyan csökkenéséért, amely az áruk ilyen kezelése következtében jelentkezett, és amely az áruk tulajdonságainak és működőképességének meghatározásához szükséges kereteken kívül esik.

Az áruk kiszállítása után a vevőnek lehetősége van kipróbálni annak funkcionalitását, de az árut nem tudja felhasználni, ha kilép a szerződésből. Az áruk jellegének, tulajdonságainak és funkcionalitásának meghatározása érdekében a fogyasztónak csak az árukat úgy kell kezelnie és ellenőriznie, mint ami a számukra lehetséges a „kő” üzletben. A vevő köteles az árut az elállási időszak alatt kellő gondossággal kezelni és ellenőrizni.

A folyékony termékek (Pearl Black  és Insense ragasztók, superdry, superbonder, alapozó, lemosószer, ragasztó megállító rutthie csengő) nem visszaküldhetők.

Ha bármilyen problémát észlel a folyadékokkal / ragasztókkal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az áruk kézhezvételétől számított 14 napon belül, hogy kivizsgálhassuk a problémát. 

 

kézbesítés

1. A Szerződő Felek írásbeli leveleket elektronikus úton továbbíthatják egymásnak.

2. A vevő az eladónak küldött levelezést az e feltételekben megadott e-mail címre küldi.  amelyeket a jelen feltételek tartalmaznak. Az eladó levelezést küld a vevőnek az ügyfélszámláján  vagy a megrendelésben megadott e-mail címre.

 

9. Alternatív vitarendezés

 

-A fogyasztónak joga van jogorvoslatért fordulni az eladóhoz, ha nem elégedett azzal, ahogyan az eladó kezelte a panaszt, vagy ha úgy gondolja, hogy az eladó megsértette jogait. A fogyasztónak joga van az alternatív vitarendezés kezdeményezésére irányuló indítványt benyújtani az alternatív vitarendezési szervezetnél, ha az eladó az előző mondat alapján nemlegesen válaszolt, vagy a feladástól számított 30 napon belül nem válaszolt. Ez nem érinti a fogyasztó azon lehetőségét, hogy bírósághoz forduljon.

– A Szlovák Kereskedelmi Ellenőrző Hatóság, amelynek székhelye: Prievozská 32, 827 99 Pozsony, azonosító szám: 17, felel a vételi szerződésből eredő fogyasztói jogviták peren kívüli rendezéséért. 331 927, amely erre a célra a Szlovák Kereskedelmi Felügyelet, a Központi Felügyelet, a Nemzetközi Kapcsolatok és Alternatív Vitarendezési Osztály címe, Prievozská 32, 827 99 Pozsony 27, vagy elektronikus úton a ars@soi.sk alebo adr@soi.sk. Internetcím: https://www.soi.sk/. Az online vitarendezési platform a következő címen található: http://ec.europa.eu/consumers/odr  felhasználható az eladó és a vevő közötti, a vételi szerződés alapján fennálló viták rendezésére.

– Szlovák Köztársaság Európai Fogyasztói Központ, székhelye: Mlynské nivy 44 / a, 827 15 Pozsony, internetcím: http://esc-sr.sk/ je  kapcsolattartó a 10/2004 / EU rendelet alapján . 524/2013 z 21. 2013. május a fogyasztói viták online megoldásáról a o  és módosítja az (EK) rendeletet č. 2006/2004 és iránymutatások 2009/22/ES ( A fogyasztói vitarendezés online rendelete).

-Predávajúci je oprávnený k predaji tovaru na základe živnostenského oprávnenia. A kereskedelem engedélyeztetését saját hatáskörébe tartozik a Kereskedelmi Engedélyezési Osztály illetékes kerületi hivatala. A Szlovák Kereskedelmi Ellenőrzési Hatóság korlátozott mértékben felügyeli a . 250/2007 Z.z. a fogyasztóvédelemről a  rosszabb szabályozásokban.

9. Záró rendelkezések 

 

– Az eladó és a vevő közötti összes megállapodást a Szlovák Köztársaság törvényei szabályozzák. Ha az adásvételi szerződés által létrehozott kapcsolat nemzetközi elemet tartalmaz, a felek megállapodtak abban, hogy a kapcsolatra a Szlovák Köztársaság joga irányadó. Ez nem érinti a fogyasztók általánosan kötelező érvényű jogszabályok által biztosított jogait.

-A vevővel szemben az eladót nem köti semmilyen magatartási kódex a 18. Sz. Törvény  rendelkezéseinek értelmében. 250/2007 Z.z. a fogyasztóvédelemről v módosítva.

-Az eladó  webhelyének minden joga, különösen a tartalom szerzői joga, ideértve az oldal elrendezését, a fényképeket, a filmeket, a grafikákat, a védjegyeket, a logókat és az egyéb tartalmat és elemeket, az eladónak tartozik. Tilos a weboldal vagy annak bármely részének másolása, módosítása vagy más módon történő használata az eladó hozzájárulása nélkül.

– Az eladó nem vállal felelősséget az online áruházban harmadik fél általi beavatkozás által okozott hibákért, vagy azért, mert azt rendeltetésszerűen használta. Az online áruház használatakor a vevő nem alkalmazhat olyan eljárásokat, amelyek hátrányosan befolyásolhatják annak működését, és nem végezhet olyan tevékenységet, amely megengedheti neki vagy harmadik félnek, hogy zavarja vagy használja az online áruházat alkotó szoftvert vagy más összetevőket, és használja az online áruházat, vagy alkatrészeit vagy szoftverét oly módon, amely ellentétes lenne a céljával vagy céljával.

– Az adásvételi szerződést, az üzleti feltételeket is beleértve, az eladó  elektronikus formában archiválja, és nem nyilvános.

-A szerződési feltételek megfogalmazását az eladó módosíthatja vagy kiegészítheti. Ez a rendelkezés nem érinti azokat a jogokat és kötelezettségeket, amelyek a feltételek korábbi változatának érvényességi ideje alatt merültek fel.

-A szerződési feltételekhez csatolva van egy minta-formanyomtatvány a szerződés elállására.

  Ezek a feltételek érvényesek 02.071