Szempilla típusok

Lash heaven termékcsalád

Professzionális termékek műszempillák felvitelére

E-shop vásárlás

Milyen típusú szempilla hosszabbítás található a London Beauty szalonban?

Az elején meg kell jegyezni, hogy az egyes szempilla típus lehet jól ál az eggyik kliensnek, de máson már teljesen máskepp nészhet ki . Mindannyiunknak a szem és az arcunknak különböző alakja van, azaz a szempillák mennyisége, alakja és íve is Ezért a szempilla szetteket, a kliensekhez passzolva individuálisan választjuk meg.

5 típusú szempillahosszabbítást és sűríttéstkínálunk, és minden egyes típusnál kiválaszthatja a Kim Kardashian szerinti stílust: Kim K „whispy look” néven, amely egy speciális szempillastílus, amelyben a hosszabb szempillák váltakoznak rövidebb szempillákkal a szem teljes hossza mentén, amely így létrehoz egy kócosabb végeredményt

1D klasszikus szempillák

 • legtermészetesebb hatást nyújtanak, mintha egy spirál vastagabb réteggel lenne felhelyezve,
 • az ilyen típusú szempillák a legmegfelelőbbek az erős saját szempillákkal rendelkező kliensek számára, különös tekintettel a megfelelő számú szempillára, mivel minden szempillára csak egy darabot alkalmazunk,
 • ezzel a szettel hosszabbítást és enyhe vastagítást érünk el .

Az alkalmazott szempillák vastagsága 0,12 – 0,15 mm, a szempillák vastagságától és érőségétőll függően.

LONDON BEAUTY ANDREA

2D Volume dúsított és sűrű szempilla

 • duplázott szempilla felvitel egy sáját szempillára
 • erősebb de nem olyan sűrű szempillákkal rendelkező ügyfelek számára valók, így sűríttést tudunk elérni.
 • ezzel a technikával max. szempilla vastagsága a 0,10 mm,
 • a végső hatás kissé sűrűbb, mint az 1D-vel.

LONDON BEAUTY ANDREA

3-4 D Volume dúsított szempilla

 • ez a típus a szempilla piacon az egyik legnépszerűbb szempillahosszabbító szett,
 • olyan hölgyek számára alkalmas, akik szeretnek látványosabb szempillákat és megjelenést, vagy a saját szempillájuk nagyon rövidek és vékonyak,
 • Mivel ezzel az aplikációval 0,06–0,07 mm vastagságú szempillákat használunk, akár 3-4 darab műszempillát is fel tudunk helyezni 1 saját pillíára terhelés nélkül.

LONDON BEAUTY ANDREA

5-6 D Volume dúsított és sűrű szempilla

 • az egyik legkülönlegesebb szempilla meghosszabbítás
 • 5-6 darab extra gyengéd szempillát aplikállunk, amelyek vastagsága 0,05–0,06 mm,
 • az igazán megkülönböztető megjelenés érdekében nagyobb számú saját szempillájú ügyfél számára alkalmas a lebsűrűbb hatás elérésére,
 • Ajánlom a gyengébb szempillákkal rendelkező kliensek számára, mert a volume szempilla szettek az egyetlen technika amivel sűrűséget tudunk elérni olyan holgyeken is akiknek nincs sok saját szempillájuk.

LONDON BEAUTY ANDREA

Hybrid szempilla

 • nagyon népszerű típusú szempillák külföldön, amely most már itt is elérhető lesz nektek nálam
 • Ez szempillák aplikálás, amelyben mind az 1D klasszikus, mind a 3-4 D volume szempillákat használjuk keverve 50:50.
 • megfelelő típusú szempilla azoknak, akik nem tudnak dönteni az 1D es volume szempilla között.
 • az elért hatás sűrűbb, mint a klasszikus 1D-s szempillák esetén, ugyanakkor egy kicsit kevésbé kifejezett, mint maga a Volume szettnél.

Kim K „whispy look”

LONDON BEAUTY ANDREA LONDON BEAUTY ANDREA

A szempillák tartóssága és töltése

Megfelelő ápolás mellett az új szempillák tartóssága kb. 1,5 hónap, de számolni kell a feltöltéssel, mivel minden nap veszíttünk a természetes szempillánkból 1-3 darabot, és természetesen velük a műszempillákat is.

A szempilla pótlása 2-4 hét elteltével történik. 2 hét javasoljuk azt igényesebb ügyfeleknek, akik szeretik mindíg a tökéletes szempillákat, vagy olyan ügyfeleknek, akiknek ritka saját szempilláik vannak, így gyakrabban kell töltést igényelniük.
A szempilla feltöltésre tiszta szempillákkal szükséges jönni, speciális szempilla samponnal mosva, szemhéj -szem smink nélkül. Töltést olyankor tudjuk csinálni, ha a kliensnek az alkalmazott szempilláknak legalább 30-40% ka fen maradt az utolsó aplikált szettből.
Ha kevesebb, akkor új szettet kell csinálni. A második lehetőség nagyobb számú szempilla hozzáadása, ebben az esetben kapcsolatba kell lépni a szempilla stylistjával és meg kell állapodni a befejezéshez szükséges plusz idővel, ahol ezután pótdíjat számítunk fel a hozzáadásért, de nem kell az egész teljes szett díjat kifizeti.

A pótlás legfeljebb 4 héten belül lehetséges, hogy biztosítva legyen az elért hatást – teljes és vastag szempillák, ahogy szeretitek. Szempilla töltést más szempilla stylist után nem válalok. Ez idő elteltével megoldjuk a maradék szempillák eltávolítását és egy új készlet alkalmazását.

Árlista

INFORMÁCIÓ

KAPCSOLAT

London Beauty Szalon
Štúrova 26
929 01 Dunajská Streda Mobil: +421903 888 436 Email: londonbeautysk@gmail.com

KÖZÖSSÉGI HÁLÓZATOK

Kövess minket a közösségi hálózatokon is:

Created by ReVisual

© 2019 London Beauty – All Rights Reserved