Lash heaven termékcsalád

Szempilla Segédeszközök Ragasztók

Professzionális termékek műszempillák felvitelére

Szempilla hosszabbítás a London Beauty szépségszalonban

Helyezze magát a szempilla meghosszabbítás szakember kezébe, aki pontosan tudja, hogyan kell varázsolni egy gyönyörű megjelenést, miközben megőrizni a szempilla egészségét.

A szempillahosszabbítás már 6 éve a munkám és a szenvedélyem eggyirányt. Pályafutásom során fő munka helyem Londonban volt 5 évig, utána Pozsony és most már Dunaszerdahely.

Milyen volt az én utam? Még 6 évvel ezelőtt, nem gondoltam volna, hogy a szépség iparban , illetve szempilla hosszabbítással fogok foglalkozni . Már 8 éve rakatok szempillákat magamnak , és a kíváncsiságom csábított el az első szempillahosszabbító tanfolyamra, amely az szempilla styliszt utamat elkezdte.
Őszintén szólva, nagyon sok igényes és nehéz tapasztalaton is mentem át , de a továbbképzéssel és a gyakorlat növekedésével valóban beleszerettem a szempilla meghosszabbítás világába. Az az érzés, hogy mosolyt látok eggy elégedett kliens arcán, megér mindent, és ez tölt be engem a munka örömével.

A munkám szintén a legnagyobb szenvedélyem és hobbim, és ez tükröződik az elért eredményeimen, amelyekre büszke vagyok. Tudom, hogy mennyi kemény munka van mögötte.
Természetesen számomra a folyamatos képzés a szakmai továbbképzéseken és konferenciákon, amelyen több tucaton is részt vettem és részt veszek , nagyon fontos hogy hogy így mindig elhozzam a klienseimnek a legújabb trendeket a szempilla hosszabbíttásban.

Legfőbb erőfeszítésem az, hogy megmutassam nektek, kedves hölgyeim, hogy a szempilla hosszabbítás/sűríttés bisztonságos és egészséges a szempilláknak, amíg professzionálisan van aplikálva.

LONDON BEAUTY ANDREA

3 szempilla versenyem vettem részt amelyeken 1-ső, 2 -sodik és 3-dik elhelyezést értem el , és ezek a sikerek új és új energiával hajtanak előre.

A következő díjakat kaptam:

  • 1. helyezet Lash Factor verseny, 2019 London expert kategória CLASSIC LASHES,
  • 2.helyezet egy nemzetközi versenyen Amerikában-Miamiban 2018 kategória VOLUME MASTER,
  • 3.helyezet Lash Factor versenyen 2018 Londonban, EXPERT katégoria VOLUME LASHES.

A szempillák hosszabbításának lehetőségei valóban szélesek: technikák klaszikus pilláktól 1D szempillák, amelyek kiváló választás a legtermészetesebb megjelenéshez, és különösen azoknak az ügyfeleknek, akiknek sűrű és elég erősek a saját szempillái 2D volume szempilla hosszabbítás, olyan klienseknek akik meg szeretnék hagyni a természetességet, de egy kicsivel azért többet szeretnének mind 1D szempillákat, egészen olyan pillákhoz 3-4 D a 5-6 D szempilla, amelyek ideálisak azoknak az ügyfeleknek, akik szeretnének kitűnni a tömegből, vagy nagyon kevés természetes szempillájuk van és így sűríttést is tudunk el érni. Ennek a technikának köszönhetően igazán kiemelhetjük szempilláit és megjelenését.

Ha kiválasztjuk a megfelelő típusú szempillát, hosszát és vastagságot, megfelelő mennyiségű ragasztót, jó minőségű szempilla termékeket használunk, és helyes aplikálási technikát , a saját szempillái szép és egészségesek maradnak .
A megfelelő aplikálás fájdalommentes, a szempillák puhák tappintásra, és alapvetően még azt sem érzik, hogy ott vannak. Otvorenie v Prekladači Google Spätná

KAPCSOLAT

London Beauty Szalon
Štúrova 26
929 01 Dunajská Streda

KÖZÖSSÉGI HÁLÓZATOK

Kövess minket a közösségi hálózatokon is:

© 2019 London Beauty - All Rights Reserved