Lashheaven termékcsalád

Produkty Lash heaven

Profesionálne produkty pre aplikáciu umelých mihalníc


Kúpiť v E-shope

Lashheaven termékcsalád

Lash Heaven szempilla márkáról

2016-ban elkezdtem használni a Lash Heaven termékeket, és attól a pillanattól kezdve imádtam őket.
Miután kipróbáltam különböző márkájú szempilla hosszabbíttó termékeket, megtaláltam az utat a Lash Heaven-hez, akár az alapító, a Lash Heaven márka tulajdonosa, Sylvia Liu hozzá álása végett , vagy a szempilla termékek igazán kiváló minőségének köszönhetően, ahol minden megtalálható, amire szüksége van a munkához, de a társaság mint ilyen megközelítését is. Sylvia Lui ennek a tekintélyes márkának a tulajdonosa Londonban, a különféle világversenyek zsűrije, és az általa eladott termékeket mindegyiket hosszabb ideig teszteli személyesen Sylvia és a csapata a lehető legmagasabb minõségenek eléréséért. Világszerte utazik, és különféle gyárakon megy keresztül, ahol szinte mindent lát és teszteli előben a termékeket.
lasheaven luxury lash supplies
Predošlé
Ďalšie

Termékek a E-shopban

Lashheaven termékcsalád

Naponta használom a Lash Heaven termékeket, amikor a szalonban dolgozom a kliensek szempilla szettek epítéskor, valamint a mentorálás orákon , ahol a diákok is azonnal beleszeretnek a termékekbe, és utoljára, de nem utolsósorban arról sem szabad megfeledkeznünk , hogy kísértek a legnagyobb nemzetközi szempillaversenyemre is ami Miamiban volt, ahol egy gyönyörű második helyezetett értem el a 3D Volume expert kategóriában az epített szettemmel a modellemen, és minden bizonnyal tartozom azoknak a termékeknek, amelyek merem álíttani, hogy nagy szerepet játszanak a szempillák aplikálásuk közben.

A megfelelő termékek kiválasztásával megkönnyíthetjük és gyorsabbá tehetjük munkánkat, és a klienseinknek a legjobb minőséget nyújthatjuk.


E-shop


Lépjen kapcsolatba velünk

Megtiszteltetés számomra, hogy   dolgoszhattam a Lash Heaven szalonban, ahol naponta kipróbálhattam egy csomó szempillaterméket, és megtudhattam, melyik a kedvencem, mivel valóban rengetek termék talalálható náluk . A sok fajta ragasztóból, szempillából stb, így ki tudtam választani a kedvenceimet, amelyeket most tovább tudom adni nektek.Otvorenie v Prekladači Google Spätná väzba Výsledky z internetu Prekladač Google 
Ez még jobban meggyőzött arról, hogy valóra válhat az álmom, hogy Szlovákiába / Magyarországra forgyalmaszhassak olyan minőségi luxusszempilla-hosszabbíttó termékeket , amelyekre számíthattok, mivel végül találtam egy márkát, amely számomra különosen kíváló és saját tapasztaladól tudom ajánlani  és nagy megtiszteltetés számomra, hogy hivatalos Lash Heaven forgalmazójával válhattam.
 
 

Menj át az ESHOP -ra

Lash Heaven termékekbe egyszerűen beleszerettek ♥

INFORMÁCIE

NÁJDETE NÁS

Salón London Beauty
Štúrova 26
929 01 Dunajská Streda
 
Mobil: 0903 888 436
Email: londonbeautysk@gmail.com

 

SOCIÁLNE SIETE

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach:

Created by ReVisual

© 2019 London Beauty – All Rights Reserved