Produkty Lash heaven

Mihalnice Pomôcky Lepidlá

Profesionálne produkty pre aplikáciu umelých mihalníc

Lashheaven termékcsalád

Lash Heaven szempilla márkáról

2016-ban elkezdtem használni a Lash Heaven termékeket, és attól a pillanattól kezdve imádtam őket.
Miután kipróbáltam különböző márkájú szempilla hosszabbíttó termékeket, megtaláltam az utat a Lash Heaven-hez, akár az alapító, a Lash Heaven márka tulajdonosa, Sylvia Liu hozzá álása végett , vagy a szempilla termékek igazán kiváló minőségének köszönhetően, ahol minden megtalálható, amire szüksége van a munkához, de a társaság mint ilyen megközelítését is. Sylvia Lui ennek a tekintélyes márkának a tulajdonosa Londonban, a különféle világversenyek zsűrije, és az általa eladott termékeket mindegyiket hosszabb ideig teszteli személyesen Sylvia és a csapata a lehető legmagasabb minõségenek eléréséért. Világszerte utazik, és különféle gyárakon megy keresztül, ahol szinte mindent lát és teszteli előben a termékeket.
lasheaven luxury lash supplies

Termékek a E-shopban

Lashheaven termékcsalád

Naponta használom a Lash Heaven termékeket, amikor a szalonban dolgozom a kliensek szempilla szettek epítéskor, valamint a mentorálás orákon , ahol a diákok is azonnal beleszeretnek a termékekbe, és utoljára, de nem utolsósorban arról sem szabad megfeledkeznünk , hogy kísértek a legnagyobb nemzetközi szempillaversenyemre is ami Miamiban volt, ahol egy gyönyörű második helyezetett értem el a 3D Volume expert kategóriában az epített szettemmel a modellemen, és minden bizonnyal tartozom azoknak a termékeknek, amelyek merem álíttani, hogy nagy szerepet játszanak a szempillák aplikálásuk közben.

A megfelelő termékek kiválasztásával megkönnyíthetjük és gyorsabbá tehetjük munkánkat, és a klienseinknek a legjobb minőséget nyújthatjuk.

Megtiszteltetés számomra, hogy   dolgoszhattam a Lash Heaven szalonban, ahol naponta kipróbálhattam egy csomó szempillaterméket, és megtudhattam, melyik a kedvencem, mivel valóban rengetek termék talalálható náluk . A sok fajta ragasztóból, szempillából stb, így ki tudtam választani a kedvenceimet, amelyeket most tovább tudom adni nektek.Otvorenie v Prekladači Google Spätná väzba Výsledky z internetu Prekladač Google 
Ez még jobban meggyőzött arról, hogy valóra válhat az álmom, hogy Szlovákiába / Magyarországra forgyalmaszhassak olyan minőségi luxusszempilla-hosszabbíttó termékeket , amelyekre számíthattok, mivel végül találtam egy márkát, amely számomra különosen kíváló és saját tapasztaladól tudom ajánlani  és nagy megtiszteltetés számomra, hogy hivatalos Lash Heaven forgalmazójával válhattam.
 
 

Lash Heaven termékekbe egyszerűen beleszerettek ♥

NÁJDETE NÁS

Salón London Beauty
Štúrova 26
929 01 Dunajská Streda
 
Mobil: 0903 888 436

 

SOCIÁLNE SIETE

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach:

© 2019 London Beauty - All Rights Reserved