Lash heaven termékcsalád

Szempilla Segédeszközök Ragasztók

Professzionális termékek műszempillák felvitelére

A szempillák tartóssága és pótlása

Megfelelő gondozás mellett azúj szempillák tartásuk kb. 1,5 hónap, de számolni kell a feltöltéssel, mivel minden nap veszíttünk a természetes szempillánkból 1-3 darabot, és természetesen velük a műszempillákat is.

A szempilla pótlása 2-4 hét elteltével történik. 2 hét javasoljuk azt igényesebb klienseknek, akik szeretik ha mindíg tökéletesen tele vannak a szempillák, vagy olyan klienseknek, akiknek ritka saját szempillái vannak, és akkor gyakrabban kell pótlást igényelniük.
A szempilla töltésre tiszta szempillákkal szükséges jönni, speciális szempilla samponnal mosva és smink nélkül. A töltést olyankor csináljuk, ha az alkalmazott szempilláknak legalább 30-40% fent maradt még .
Ha kevesebb, akkor új szempilla szettet kell aplikálni A második lehetőség több szempilla hozzáadása, ebben az esetben kapcsolatba kell lépni velem és meg kell állapodni a befejezéshez szükséges plusz idővel, ahol ezután pótdíjat számítunk fel a hozzáadásért.

A pótlás max 4 hétig lehetséges, hogy biztosítani tudjuk a akart hatást – teljes és sűrű szempillák, pontosan ahogy szeretitek 🙂 Ez idő elteltével már a maradék szempillákat eltávolítással és egy új szempilla szett aplikálásával oldjuk.

KAPCSOLAT

London Beauty Szalon
Štúrova 26
929 01 Dunajská Streda

KÖZÖSSÉGI HÁLÓZATOK

Kövess minket a közösségi hálózatokon is:

© 2019 London Beauty - All Rights Reserved